Top 10 series die voor einde 2016 verdwijnen van Netflix

Er staan vele mooie series op Netflix en het is daarom altijd een hele klus om een serie te kiezen. En als je er dan eentje hebt gekozen en deze bevalt dan kijk je die meestal eerst helemaal af voordat je aan 3 andere series gaat beginnen. Dat is natuurlijk ook een prima systeem. Echter Netflix gooit roet in het eten want zij verwijderen op een gegeven moment bepaalde series. Heb je die tv serie al gezien dan zul je er niet wakker van liggen. En het is ook geen probleem wanneer ze een waardeloze serie er af gooien. Echter wanneer ze iets verwijderen dat jij nog op de verlanglijst had staan dan ben je de sigaar en niet happy! Maar het is kerstvakantie en misschien ben je vrij? Dan kun je de hele dag tv bingen. Zo ja? Misschien moet je dan even de tijd nemen om een topserie te kijken die nog voor 2017 van Netflix zal worden gehaald?

Angry Birds Toons seizoen 1
10. Angry Birds Toons (2013) Kinderserie 2013 6.5 31-12-2016
De kinderserie Angry Birds Toons is geen hoogvlieger maar wel een leuke serie voor de kids. Met slechts 1 seizoen moet het de kinderen lukken om deze nog af te kijken voor 31-12-2016. Maar het is ook geen ramp als ze deze even overslaan, je kunt afleveringen vinden op Youtube en mogelijk komt de serie nog terug op Netflix wanneer ze het 2e seizoen er op zetten!? (Animatie, IMDB 6.5)

The Following
9. The Following (2013)
The Following gaan ze pas op 21-1-2017 van Netflix verwijderen. Je hebt dus iets minder dan een maand de tijd om 3 seizoenen te kijken.
(Crime, Drama, IMDB: 7.6)

Nashville
8. Nashville (2012)
Ik weet niet precies wat hier is mis gegaan met Nashville en de rechten van deze serie? Recentelijk zijn nog nieuwe afleveringen toegevoegd en nu gaan alle 4 seizoenen van Netflix af. Veel dames zullen met de verwijdering van deze serie niet blij zijn. Maar mogelijk moesten ze nog slechts een paar afleveringen kijken of slechts het 4e seizoen en dat moet voor 1-1-2017 vast nog wel lukken. (Drama, muziek, IMDB: 7.7)

Boss
7. Boss (2011)
De politieke serie Boss uit 2011 zal ook voor 2017 van Netflix verdwijnen. Het gaat bij Boss om 2 seizoenen en dus kun je ze allemaal nog zien voor 31 december 2016. (Drama, IMDB: 8.1)

Weeds
6. Weeds (2005)
Deze serie stond nog op mijn favorietenlijst om ooit een keer te gaan kijken. Maar Weeds omvat 8 seizoenen en gaat op 31 december 2016 automatisch uit mijn Netflix lijst vanwege de verwijdering. Deze komedie uit 2005 krijgt goede kritieken en heeft veel fans. (Komedie, IMDB: 8.1)

The Tudors
5. The Tudors (2007)
Vermoedelijk staat deze serie bij diverse mensen op het lijstje? Je zou verwachten dat een dergelijke oude serie toch gewoon kan blijven staan op Netflix? Nee dus, hij gaat per 31 december 2016 van de “buis”. Met in totaal 4 seizoen wordt het een lastige klus alle afleveringen nog vóór begin 2017 te bekijken. Je zou alleen seizoen 1 kunnen kijken? Het is wel een mooie serie namelijk. Er is geen Tudors seizoen 5 en daarom is het niet zeker of deze serie ooit weer terug komt op Netflix. (Drama, IMDB: 8.1)

The Mentalist
4. The Mentalist (2008)
Het fijne aan deze serie is dat de afleveringen makkelijk weg te kijken zijn. Op een avond even een aflevering Mentalist kijken, gezellig. Het is echter niet echt een binge serie met spannende cliffhangers, nou misschien een beetje in seizoen 1 en 2. Het betreft hier 7 seizoenen die van Netflix worden gehaald en dat zijn flink wat afleveringen. Maar je hebt iets langer de tijd voor deze serie want hij verdwijnt pas op 22-1-2017. (Thriller, IMDB: 8.1)

Downton Abbey
3. Downton Abbey (2010)
Downton Abbey is een hele bekende serie en mensen die van dit genre houden die hebben hem vast al gezien (is het niet op Netflix dan wel op televisie). We volgen in deze serie de (dramatische) levens van de Britse aristocraten familie: Crawley in begin van de 20e eeuw. Ook deze serie omvat 5 seizoenen en zal vanaf 31-12-2016 verdwijnen van de streaming dienst. (Drama, IMDB: 8.7)

Love Hate
2. Love/Hate (2010)
Dit is echt heel jammer want dit is een mooie serie! Love / Hate is geen zoetsappige meisjes serie maar een goed verhaal over georganiseerde misdaad in Dublin. We volgen Darren die eigenlijk een eerlijk leventje wil opbouwen maar toch steeds weer met zijn oude bende in aanraking komt. Deze serie gaat op 30-12-2016 van Netflix af. Deze serie bestaat uit 5 seizoenen en zodoende verwacht ik niet dat je deze nog op tijd kunt kijken. Echter zat je al in seizoen 4 dan kun je nog net alle afleveringen kijken voor het einde van 2016! (Drama, IMDB: 8.4).

Suits
1. Suits (2011)
Zit je te wachten op de meest recente seizoenen van Suits, zoals Suits seizoen 5 of 6… gaan ze de hele serie juist verwijderen. Wat begrijpt Netflix niet? Ja het heeft allemaal met rechten te maken en bla bla. Echter sinds een paar maanden is het mogelijk voor klanten om een suggestie aan Netflix te sturen. Op de homepagina van de serie stond op Netflix aangegeven dat de serie slechts tot en met 1 december 2016 te zien zou zijn. Maar die melding is weg. De serie is dus nog even te zien. Maar we zijn gewaarschuwd! Ga dus snel deze serie kijken. Advocaten, knappe mannen, knappe vrouwen, vuil spel, romantiek, etc. etc. Een aanrader.
Verwijderdatum: onbekend! maar het scheelde niet veel! (Drama, Lawyer, IMDB: 8.8)