Welkom op de website van Top 10 Series. In onderstaand overzicht vindt u de top 10 van tv series 2012 die is gekozen door input van de bezoekers. 

Vernieuwen

Deze top 10 site is toe aan vernieuwing. Wij zijn bezig met een nieuwe layout, nieuwe vormgeving en natuurlijk nieuwe en actuele inhoud. We gaan top 10 lijsten maken van diverse serie categorieën: per zender zoals HBO en NPO, per streaming service zoals HBO Go, Videoland en Netflix, per onderwerp, op basis van gekke grappige feiten, etc. Dus we zijn aan het werk, kom snel terug!

Top 10 Series - DexterTop 10 Series #1 Dexter

Dexter is een forensisch onderzoeker bij de politie van Miami. Toen hij 3 was verloor hij zijn ouders en sindsdien sleept hij een mysterieus trauma mee. Hij is namelijk een seriemoordenaar, zijn adoptievader en tevens politieman zag Dexter’s onweerstaanbare drang om te moorden. Dexter mocht enkel mensen vermoorden die dit verdiende, zoals (serie)moordenaars en verkrachters die hun straf ontliepen. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - Prison BreakTop 10 Series #2 Prison Break

Door een politiek complot zit Lincoln Burrows ten onrechte gevangen in de dodencel. Zijn broer (Michael Scofield) is de enige hulp en hoop die Lincoln heeft. Michael pleegt een gewapende overval om zo in de zelfde gevangenis als Lincoln te komen. Michael als bouwkundig ingenieur werkzaam bij een bedrijf wat over de blauwdrukken van de gevangenis beschikt. Zo kon hij de ideale route over zijn lichaam tatoeëren met codes die alleen hij begrijpt.
Update: in 2016 werd bekend dat er nog een seizoen zal worden gemaakt voor Prison Break. Het gaat om seizoen 5, Prison Break Sequel. De uitzendingen zullen pas in 2017 beginnen in Amerika.
Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - Breaking BadTop 10 Series #3 Breaking Bad

Een scheikunde leraar krijgt rond zijn 50ste verjaardag te horen dat hij longkanker heeft. Om zijn gezin financieel te ondersteunen na zijn dood neemt hij een gevaarlijke beslissing om met zijn kennis ’s werelds beste Crystal Meth te koken. Koop deze tv serie via Bol.com!


 

Top 10 Series - The Walking DeadTop 10 Series #4 The Walking Dead

Gaat over een nasleep van een zombie Apocalyps. De serie volgt een groep mensen die opzoek zijn naar een nieuw en veilig thuis, de groep wordt geleid door Rick Grimes die een politie agent was. Om te overleven moet de groep bij elkaar blijven tijdens hun doortocht door de VS. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - LostTop 10 Series #5 Lost

Na een vliegtuigcrash zijn de overlevende verplicht te overleven op een onbewoond eiland. Ze besluiten samen te werken om zo het mysterieuze gebeurtenissen te overleven. Ze vinden zogenaamde ‘’others’’ welke hun vijanden zijn. Ook ontdekken ze een ondergronds tunnelstelsel met aparte stations die door de Dharma Initiatief werd gebruikt. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - Mad MenTop 10 Series #6 Mad Men

De tv serie Mad Men speelt zich af rondom een aantal reclame-mannen begin jaren zestig in New York, die allen werken in een kantoorgebouw op Madison Avenue. Één van deze reclame-mannen is de aantrekkelijke en goedgebekte Don Draper (gespeeld door Jon Hamm), die een leven leidt vol met luxe en mooie vrouwen. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - Game of ThronesTop 10 Series #7 Game of Thrones

Robert Baratheon is koning van het mythische Westeros, hij ontdekt dat zijn troon gewild is onder 7 adellijke families. Het koninkrijk wordt in het noorden gescheiden door een grote ijsmuur, de muur wordt bewaakt door de Night’s Watch die het rijk beschermen voor gevaren. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - HomelandTop 10 Series #8 Homeland

Marine sergeant Nicholas Brody komt na 8 jaar vermist te zijn terug uit Irak. Een gedreven CIA Agent (Carry Mathison) verdacht hem dat hij samen met de Al Qaida een aanslag op Amerikaanse bodem wilt plegen. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - Band of BrothersTop 10 Series #9 Band of Brothers

Band of Brothers vertelt het verhaal over Easy Company 101st airborne division tijdens de 2de wereld oorlog in Europa. Zo zie je missies als Market garden, Overlord, V-J Day. De serie is genomineerd voor 19 Emmy Awards en heeft er hier 6 van gewonnen. Koop deze tv serie via Bol.com!

 

Top 10 Series - FringeTop 10 Series #10 Fringe

FBI agente Olivia Dunham wordt verplicht om samen te werken met een gestoorde wetenschapper Dr. Walter Bishop en zijn zoon Peter. Ze onderzoeken samen vreemde gebeurtenissen die over de hele wereld plaatsvinden, deze gebeurtenissen gaan over het zogenaamde Fringe Sience, een wetenschap die over onzichtbaarheid, telepathie en tijdreizen gaat. Koop deze tv serie via Bol.com!